MFN RegisterSRM RegisterADR RegisterInternational Mediation InstituteNederlandse vereniging van familiemediatorsNederlandse Mediatorsvereniging
als Geluk je streven is

Bedrijfsprofiel

John

John Pisters, MfN Register Mediator / ADR Full Certified Mediator / IMI Gecertificeerd Mediator / ADR Full Certified Conflict Coach / Gediplomeerd Kinder en Jeugd Coach / ADR Full Certified Arbiter / ADR Onderhandelaar / Financieel Planner / Hypnotiseur / Hypnose Coach/ IHR full Certified Hypno Therapeut .

 

John Pisters vindt het belangrijk dat onze cliënten optimaal ondersteunt worden in de vorm van Mediation en/of Coaching. Ons kleine team draagt alle klanten samen. Als hij niet bereikbaar is, kunnen cliënten dus altijd bij een collega terecht.

   
Ria 

Ria Dackus, notulist en administratief / juridisch medewerkster.

 

“Ik probeer iedereen te benaderen zoals zij dat prettig vinden. Die persoonlijke aanpak is typisch voor Pisters Mediation . We ontvangen klanten niet alleen op kantoor, gaan ook vaak bij de mensen thuis langs. Ook ’s avonds, als dat beter uitkomt.” Ria werkt al sinds 2002 samen met John Pisters. en voert allerlei administratieve werkzaamheden uit .

   
Sylvia 

Mijn naam is Sylvia Wilbers ICCR Kindercoach,extern medewerker voor pisters mediation,coaching & hypnoterapie 

Sinds 1999 ben ik als verzorgende IG werkzaam in de gezondheidszorg in de mooie provincie Limburg. Mijn praktijk Kindercoaching Maasgouw ben ik in 2014 gestart. Deze praktijk is gevestigd in de gemeente Maasgouw te Maasbracht.

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, sociale vaardigheden en coachen. Met veel enthousiasme coach ik de kinderen in mijn praktijk. Er zijn kinderen die vastlopen op het gebied van emotie, leren of moeite hebben met situaties op het sociale vlak. Kinderen weten en kunnen vaak meer dan ze denken, alleen mogen ze er weer in gaan geloven.

 

Door te kijken waar de kwaliteiten liggen, die naar voren te brengen en te kijken hoe je die het beste kunt gaan in zetten, komen we samen tot de gewenste situatie.

Mijn ervaring is, dat kleine stapjes grote veranderingen kunnen brengen.

 

Visie:

Als kindercoach is mijn uitgangspunt dat ieder kind iets leren kan. Soms loopt het niet lekker en heb je handvatten nodig. Eenmaal de hulp geboden en aanvaard, kan het kind zich een vaardigheid eigen maken die het al had, maar nog niet beheerste. Dat is waar het van groeit en waar het mee verder kan. Door het kind te complimenteren ontstaat er zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld waardoor het weer goed kan functioneren.